Leírás
A kávé egy trópusi gyümölcs magjaként indul útjára, és egy komplex feldolgozási folyamon halad át, majd végül eléri a csészénket, mint az általunk ismert és szeretett kávéital. Útközben számos olyan átalakulási lépés van, amelyek befolyásolják a kávé ízét. Ezen az órán ezekbe a lépésekbe merülünk bele, nyomon követve az utat a magtól a csészéig, hogy jobban megértsd a kávé ízjegyeit.
Tematika:
– Alap feldolgozási módok megismerése.
– SCA Score Sheet használata.
– Cupping protokol megismerése és előkészítése.
– Kávé kóstolása SCA Flavor Wheel segítségével.
Időtartam: 2,5 óra
Létszám: 2-8 fő
Kérjen lehetséges időpontot e-mailen keresztül: info@baristakepzes.hu
Lepje meg egy családtagját, barátját vagy munkatársát és válassza a „Come with a Friend” opciót. Így automatikusan két fő részére foglalhat időpontot.
**Fenntartjuk magunknak a jogot az időpont átütemezésére, ha a minimális részvétel nem haladja meg a 2 főt.
További információk
training | Come with a friend!, Voucher |
---|