Leírás
A tökéletes csésze kávé elkészítése nem véletlen. Úgy tűnhet, mintha csak vizet adnánk a kávénkhoz, de ennél sokkal többről van szó. A kurzuson a pour over és az immersion módszereket hasonlítjuk össze. Megtanuljuk a kávé készítés mögött meghúzódó alapelveket és ezek egymáshoz való viszonyát. A tanulók különböző brewing fázisokat kóstolnak majd meg, hogy fejlesszék a kóstolási és hibaelhárítási készségüket.
Tematika:
– Különféle filter módszerek megismerése
– Extrakció és Erősség
– Filter kávé készítés különböző paraméterek alapján
– Az elkészült kávé kóstolása, értékelése
Időtartam: 4 óra
Létszám: 2-4 fő
Kérjen lehetséges időpontot e-mailen keresztül: info@baristakepzes.hu
Lepje meg egy családtagját, barátját vagy munkatársát és válassza a „Come with a Friend” opciót. Így automatikusan két fő részére foglalhat időpontot.
**Fenntartjuk magunknak a jogot az időpont átütemezésére, ha a minimális részvétel nem haladja meg a 2 főt.
További információk
training | Come with a friend!, Voucher |
---|