Fritz-Kola

 

„Lehet ezt jobban is csinálni” – mondta egymásnak két barát. Összedobtak párezer euró indulótőkét és 2002-ben megalapították a hamburg-othmarschen kollégiumban a fritzkolát. A cég küldetése: olyan kólát kínálni, amely mindennél jobb, mint amit a nagy üdítőital-konszernek nyújtani tudnak. A szót tett követte és a mai napig ez a fritz-kola filozófiája.


A frizt-kola kizárólag üvegpalackokat használ, mert ezek nem befolyásolják az ízt és nem engedik kiszökni a szénsavat. Más nyersanyagokhoz képest az üveg 100%-ban újrahasznosítható és ezért kimondottan környezetbarát. A fritz-kola, a fritz-limo és a mischmasch palackozása során is ügyelünk a környezettudatosságra: többek között olyan üzemmel működünk együtt, amelyik az erőforrásokat kímélve működik. A gyártáshoz szükséges energia 100%-ban megújuló forrásokból származik, a felhasznált víz- és tisztítószerek mennyiségét pedig jelentős mértékben csökkentették. A fritz-kolánál folyamatosan azon fáradozunk, hogy környezettudatosan állítsuk elő az üdítőitalainkat.

Mivel a kiváló üdítő titka a kiváló hozzávalókban rejlik, a fritz-kola nagyobbrészt családi és tulajdonos által vezetett üzemekkel működik együtt. Szívünkön viseljük a minőség kérdését. Még a kólában található koffein is természetes forrásból származik. Valamennyi üdítőitalunk vegán. A fritz-kola, a fritz-limo és a mischmasch kizárólag gyümölcsökből származó természetes aromákat tartalmaz. A fritz-limo italok gyümölcslé-tartalma különösen magas, így gyümölcsösen frissítőek.

Egy biztos: mindent megteszünk, hogy a legjobb üdítőket kínáljuk. Kompromisszumok nélkül.

További információért keressen minket!

Mama Lemonade

A Mama Lemonade italok készítésekor a legmagasabb minőséget képviselő, organikus gyümölcstermeléssel foglalkozó farmerek felkutatása volt az elsődleges cél. A márka legváltozatosabb ízesítésű limonádéi bio gyümölcsök és természetes alapanyagok felhasználásával készülnek – mindenek felett pedig teljes mértékben adalékanyag mentesek. Mindazonáltal a Mama Lemonade italkülönlegességei a fülledt nyári napok tökéletes kiegészítői lehetnek akár üdítőital formájában, akár koktélmix alapként.

San Pellegrino

 

A Milano város szomszédságában, San Pellegrino Terme híres fürdőhelyről származik. A közel 30 éves föld alatti útja során értékes ásványi anyagokkal gazdagodik az olasz Alpokban. Közkedvelt természetes ásványvíz, mely népszerűségét elsősorban kellemes szénsavhatásának és kiegyensúlyozott ízvilágának köszönheti, így ideális kísérője a testes fehérboroknak, a magas alkoholtartalmú rozé-, és vörösboroknak egyaránt. A márka kitűnő képviselője az olasz kultúrának, stílusnak és kifinomultságnak, olyannyira, hogy az Olasz Kereskedelmi Kamara 2011-ben megválasztotta a legjobb “Made in Italy 2011” márkának. Ezt a kategóriájában egyedülálló kitüntetést, korábban olyan híres olasz márkák kapták, mint a Ferrari, Gucci vagy Prada. LIVE IN ITALIAN A S.Pellegrino az összetartozásról szól: azokról az egyedi és megismételhetetlen pillanatokról, amikor önfeledten élvezzük a társasági életet. A kitűnő ételek szeretetéről mesél, amit a családunkkal és a hozzánk közel állókkal osztunk meg. A S.Pellegrino pezsgése a közeli barátokkal folytatott beszélgetések kiváló társa a közös összejöveteleken. Akkor, amikor az embereket a nevetés és a jóízű beszélgetés zökkenőmentesen egyesíti egy asztal körül filozófia, földrajzi vagy kulturális korlátok nélkül bármilyen nyelvet is beszélnek, úgy élnek, mint az olaszok.

További információért keressen minket!

Aqua Panna

 

Az Acqua Panna nemcsak egy prémium ásványvíz, hanem egy nagy múlttal rendelkező, a Mediciek korából származó kiváló minőségű termék. A vízlelőhely 900 m magasan az olaszországi Toszkán tartományban, az Appenin hegységben található. Az Acqua Panna természetes környezete 1564 óta természetvédelmi terület, amikor a Medici család úgy döntött, hogy egy villát építenek a területre és megóvják az azt körülölelő 1300 hektárt. A lelőhely és az üzem is ezen a természetvédelmi területen fekszik. Jelképe a liliom, amely Firenze város és a Medici család jelképe egyaránt. Mára, szerte a világon a legkiválóbb éttermek asztalain a legjobb fehér, üde és gyümölcsös borok, a könnyű és fiatal rozé borok, az édes habzóborok, valamint a könnyű és lágy ételek kitűnő kísérője.

További információért keressen minket!