Leírás

Ízjegyek: Praliné, Karamell, Citrusok
Ország: Guatemala
Régió: Huehuetenango
Variáns: Bourbon, Caturra, Catuai, Pache
Feldolgozási mód: Mosott
Tengerszint feletti magassága: 1600-2200masl


Egy újabb remek tétel a guatemalai kávétermesztés szívéből, amelyet a ASPROCDEGUA termelő szövetkezetnek köszönhetünk. Közel 664 farmer egyenként 2 hektár méretű területen a kávé mellett termelnek banánt, citrusféléket és avokádót is.
Ha egy igazán komfortos espressot keresel amely akár tejes ital ként és különleges élményt nyújt, akkor nyugodtan választ ezt a friss guatemalai kávét. Közepesen savas mégis vibrálóan citrusos ízek megfelelően párosulnak a praliné és a karamell testes ízjegyeivel.


Espresso receptünk:

Dose: 18g
Yield: 40g
Idő: 28-30sec
Hőfok: 94°C

Privacy Preference Center