Leírás

Ízjegyek: Fekete ribizli, Trópusi gyümölcsök, Florális
Ország: Colombia
Régió: Caldas
Variáns: Colombia & Castillo
Feldolgozási mód: Natúr
Tengerszint feletti magassága: 1800masl


A Villamaría feldolgozó állomás amely Chinchinában, Caldas megyében található. A régiót számos víz- és természeti erőforrás táplálja. Az állomás jelenleg 30 család termését gyűjti össze. Az területen a megszokottnál magasabb hőmérsékletnek köszönhetően leginkább a Natúr és Honey feldolgozást preferálják.

A Raw Material egy natúr tételt szerzett be amely kellemes florális jegyekkel rendelkezik, a fekete ribizli gyümölcsösségével és trópusi gyümölcsök édességével.


Filter receptünk:

Eszköz: V60
Víz: Third Wave Water Classis Profile

Kávé: 15g – közepes/finom őrlemény
Víz: 250g
Hőfok: 96°C

0:00-0:30 – Első felöntés 50g-is, majd Blooming
0:30-1:00 – Körkörös mozdulattal 250g-ig felöntés
1:20 – Kétszer megkeverjük
3:30 – Vége

 

Privacy Preference Center