Leírás

Workshopok

1. Latte art workshop

4 órás képzés. Kezdés: 9.00-kor

A latte artot vagyis a szépen gőzölt tejhab eszpresszóra öntésének művészetét mindannyian szeretjük, és nagyra értékeljük. Az általunk öntött minták elbűvölik a vendégeket, és arról árulkodnak hogy a barista precizitással és büszkeséggel készítette az italt. A latte art elsajátítása remek csapatépítő tevékenység, sokkal könnyebb megtanulni, mint ahogy az elsőre tűnik.

2. Filter workshop

4 órás képzés. Kezdés: 14.00-kor

Bevezetés a filterkávé világába:
Áztatásos technikák
Csepegtetős technikák
Filterkávé készítési paraméterei
A víz szerepe
Vízminőség fontossága
Erősség – kivonatolás számítása

3. Bevezetés a specialty kávé világába

4 órás képzés. Kezdés: 9.00-kor
A bevezetés a specialty kávé világába képzésünk bemutatja a kávé útját a farmtól a csészéig. A képzés során megismerjük a kávé történetét, termesztését és a feldolgozás folyamatát. Fejlesztjük az ízek felismerését és megtanuljuk a professzionális kávékóstolás menetét és a minőségi besoroláshoz használt pontrendszer ismeretét. Tökéletes választás, ha szeretnél alaposan megismerkedni a specialty elméleti világával.

4. Espresso beállítások

4 órás képzés. Kezdés: 14.00-kor

Szeretnél otthon vagy az irodában tökéletes espressot készíteni? Csatlakozz espresso beállítások-workshopunkhoz, ahol megtanulunk mindent, amit a tökéletes espresso-ról tudni kell. Megtanuljuk az espresso készítéshez szükséges változókat, alapfogalmakat és ezek konzisztens alkalmazását a kávégép körül.

Privacy Preference Center