Oldal kiválasztása

Speed Pro Self-Service

Intelligens kiszolgálás
A tökéletes narancsfacsaró gép nagy forgalmú helyek, például szállodák és önkiszolgáló területek számára

Intelligens önkiszolgálás

Érezze a különbséget!

Az új Speed Pro termékcsaláddal egy olyan generáció érkezett meg, amely még hatékonyabb, biztonságosabb és tökéletesebb szolgáltatást nyújt mind a kiskereskedelmi, mind pedig az élelmezési szektor számára.

Eljött a frissen facsart levek ideje!

Az új Speed Pro Self-Service gyümölcscentrifuga tökéletesen alkalmazkodik az Ön önkiszolgáló területéhez, friss és ízletes levekkel látja el szállodáját vagy kávézóját.

Forradalmasítja az önkiszolgálást

Ezt a professzionális gyümölcscentrifugát az önállóság és a rugalmasság jellemzi, ideális éttermekbe, önkiszolgáló és szállodai büfékbe.

2Services csap

Minden Zumex Speed Pro gyümölcscentrifuga rendelkezik Intelligent Touch programkapcsolóval, egy olyan szabványos elektronikus eszközzel, amely megkönnyíti az Ön életét. Ön választhatja ki a facsaró üzemmódot (automatikus vagy professzionális), a nyelvet, a kifacsarni kívánt narancsok számát, valamint ellenőrizheti a fogyasztást.

Új PulpOut rendszer

Mostantól eltávolíthatja italából a rostokat az új PulpOut rendszer használatával. Csak húzza el a csúszkát, és távolítsa el a rostokat anélkül, hogy rontaná az ital minőségét.

4 kg-mal több önállóság

Megnövelt, akár 20 kg terhelhetőség.

Szolgálja ki magát!

2Services csap, a döntés az Ön kezében van.

Leszerelhető fedél

A rögzített füleknek köszönhetően.

Tartozék az igazán igényes bárpultokért

A Speed Pro gyümölcscentrifuga rendelkezik Counter Bar tartozékkal, egy rendkívül praktikus és higiénikus bárpulti hulladékkezelő rendszerrel.

Könnyű használat, könnyű tisztíthatóság

A Zumex Speed Pro gyümölcscentrifuga alkatrészei szétszedhetők, így könnyen tisztítható és nem igényel különleges karbantartást.  Megkönnyíti mindennapi munkáját.

Ecorange Kft.
1033.Budapest,
Szentendrei út 95.

Iroda, raktár: Ecorange Kft. 1033 Budapest,
Szentendrei út 89-95. 8.épület fszt. 59.

Telefon: +36703660644, +36 1 237 0074
Fax: +36 1 237 0075
Email: info@ecorange.hu