Racer Beans Coffee

A Racer Beans Coffee két gyerekkori barát együttműködésének nyomán került fel a magyar specialty kávépörkölés palettájára. A motorozás és a jó kávé egyaránt rajongásuk tárgyát képezte, így született meg a Racer Beans Coffee.

A márka kizárólag a legmagasabb minőségű zöldkávé beszerzését és megfelelő, szakértő feldolgozását tűzte ki célul. A repertoárban általában változatos, többféle termőterületről származó eszpresszó- és filterpörkölést is találhatunk igényeinknek megfelelően.

Workshop Coffee

A londoni Workshop Coffee-t 2011-ben azzal a céllal alapították, hogy az Ausztráliában őshonos specialty kávékultúrát és annak igen magas minőségét végre Angliában is a nagyközönség elé tárhassák. 2011 óta a pörkölő mellett több londoni helyszínen is megnyitották saját kávézóikat – 2012 óta pedig az Ecorange Kft.-vel kialakult partneri viszonynak köszönhetően a Workshop Coffee Budapestre is eljutott. A rendkívül magas minőségű kávét egyenesen kisebb farmer gazdaságokból szerzik be, single origin kávéik között pedig egyaránt találhatunk eszpresszó és filterkávé alapanyagot is.

Mörk Hot Chocolate

A Mörk Hot Chocolate csapat 2012-ben, az Ausztráliában kialakult, rendkívül magas minőségű specialty kávékultúra nyomán úgy döntött, hogy egy, a minőségben (beszerzés, feldolgozás, felhasználás) ugyanolyan magas szintű forró csokoládét hoz létre. A Mörk Specialty Hot Chocolate minden tekintetben eltér egy átlagos, szupermarketek polcain fellelhető forró csokoládé portól: a termékek egytől-egyik kókuszvirágcukorral édesítettek és a beszerzés minden egyes mozzanatában visszaellenőrizhető forrásokból származnak.

Danesi Kávé

A vállalat igazi ereje a legmagasabb szintű vevői megelégedettség biztosítására és megőrzésére irányuló mindennapos erőfeszítésekben rejlik.

Az előállítás első fázisa a pontos gyártási folyamat, amelynek eredményeként kapjuk meg az íz, az aroma és a testesség tökéletes egyensúlyát. Az igazi olasz minőség és kávékészítés. A különféle Danesi keverékek egyedisége a végterméket adó zöld kávé kiválogatásának szigorú és folyamatos felügyeletéből ered, harmóniát teremtve a hagyomány és az innováció között az iparágon belül meghatározott legmagasabb minőségi követelményeknek való megfelelés érdekében.

A Danesi márka minőségének garanciája a cégnél dolgozó nők és férfiak állhatatos munkájára és a felhasznált innovatív technológiákra épül.A kávé aromája, íze és testessége híven tükrözi mindazok szenvedélyét és gondosságát, akik napi szinten tesznek azért, hogy a legjobb minőségű terméket tudják garantálni.

További információért keressen minket!

Suki-Tea


Oscar és Annie 2005 márciusában Belfastban egy gazdálkodó-piacon hozta létre a Suki Tea céget azzal a szándékkal, hogy megtalálják a tökéletes csésze teát. Kiemelt helyen kezelve az etikus alapanyag beszerzést a Suki célja az, hogy elhozza az Ön számára a legfinomabb szálas teát, gyógynövényteákat és gyümölcstea-keverékeket a világ minden tájáról a kompromisszumentes minőséget és frissességet szem előtt tartva. Mára, számtalan díjjal a hátuk mögött, bíznak benne, hogy sikerült a küldetés és a Suki Tea valóban ‘TEA AS IT SHOULD BE’ azaz „a TEA amilyennek lennie kellene.”

További információért keressen minket!

David Rio Chai

A David Rio egy díjnyertes, prémium kategóriás, chai és tea termékeket kínáló vállalat a kaliforniai San Franciscoból. A cég csak és kizárólag a legjobb minőségű termékeket értékesíti belföldön és külföldön egyaránt. 1996 májusában Scott és Rio egy tea- és kávékülönlegességekből álló termékcsaláddal, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel jelent meg Japánban egy japán nyelvű katalógusban. Kezdetben úgy tervezték, hogy csak az Elephant Vanilla chai terméküket dobják piacra Japánban, de nem sokkal az ital megjelenése után komoly belföldi érdeklődést tapasztaltak a fogyasztók és a nagykereskedők részéről is. Ez végül oda vezetett, hogy az Egyesült Államokban is megjelentek a David Rio chai termékek. Mivel egy erősen fűszerezett chait is szerettek volna létrehozni, David Rio piacra dobott egy újabb ízvilágot, a Tiger Spice Chai®-t. Nem sokkal a Tiger Spice Chai® megjelenése után a David Rio megalkotta az addig egyedülálló, zöld tea alapú chait is. Folytatva azon hagyományunkat, hogy termékeinket veszélyeztetett állatfajokról nevezzük el, az új chai a Tortoise Green Tea nevet kapta. Ami egykor úgy kezdte karrierjét, mint egy japán katalógus sok-sok terméke közül az egyik, az ma már Amerika prémium minőségű chai márkájának számít. A David Rio chai termékei három kiszerelésben, világszerte már 25 országban kaphatók.

 További információért keressen minket!

Matcha Maiden

Matcha Maiden fedezte fel a matcha varázsát és forrását Japánban, sok évvel ezelőtt. Ázsia körüli útja alatt tapasztalhatta meg temérdek jótékony hatását a matchának, melyet ott az egészség hőseként tisztelnek, hiszen egy természetes és sokrétű anyagforrása a testnek, elmének és a léleknek egyaránt.

Ahogy Ausztráliába visszatérve látta, hogy a matcha még nem igazán ismert, küldetésének érezte annak varázsát hírül vinni. Sok kutatást és kóstolást követően, végül a Japánban is hivatalosan elfogadott, organikus Mix N Matcha alapanyagát a világhírű Kyotoi földekről hozza.

Hagyomány szerint a matcha port teázáskor fogyasztják, de ezekhez a szertartásokhoz használt matcha drága, és elkészítése plusz kellékeket, több időt igényel. Matcha Maiden azt akarta, hogy a matcha megengedhető és elérhető legyen, így a Mix N Matcha nem csak, hogy eszközt nem igényelve könnyen teává varázsolható, de a mindennapi étrend különleges, változatos kiegészítője lehet!

Keverheted, kombinálhatod a kedvenc egészséges receptjeiddel- matcha zöld tea ízű smoothiek, desszertek, saláta öntetek, bőrápolók, és mindenféle mennyei párosítás. Gyors, nem kell hozzá semmilyen eszköz vagy előkészület, egyszerűen magaddal viheted. Reméljük ízleni fog!

További információért keressen minket!