Vitamix Vita-Prep 3

 • Vita-Prep® 3 a konyhai terminátor!A Vita-Prep 3 még nagyobb teljesítményével könnyen megbirkózik a legkeményebb, legsűrűbb hozzávalókkal is! Húst darálhatunk a pástétomhoz vagy zöldséget apríthatunk az eredeti mexikói salsához, s mindezt a készülék túlmelegedése nélkül! A szabályozható sebességnek köszönhetően tökéletes püréket, pikáns szószokat és pompás jeges finomságokat készíthetünk. A Vita-Prep 3 nélkülözhetetlen azokban a konyhákban, ahol a mennyiség és a minőség is számít a vendégek kiszolgálásánál. Még nagyobb teljesítmény, nagyobb ventilátor, Vita-Mix minőség … és a remek receptből tökéletessé válik!
  • GYORS! A kereskedelmi konyhák igáslova, amely gyorsabban és finomabbra pürésít, mint bármely más mixer vagy robotgép, s mindezt túlmelegedés nélkül.
  • SOKOLDALÚ! A szabályozható sebesség lehetővé teszi a különféle összetevők megfelelő sebességgel történő aprítását, őrlését vagy keverését.
  • STRAPABÍRÓ! Az alkatrészekre és a konstrukcióra vonatkozó hároméves garancia, valamint a benne foglalt egyéves javítási szerződés hosszú élettartamot biztosít.
  • KREATÍV! A tartozékként megtalálható 54 oldalas receptkönyv (angol nyelven) elkészítési módszerek, változatok és javaslatok egész garmadáját tartalmazza.
  • PÉNZMEGTAKARÍTÁS! A könnyen elkészíthető pürék és aprított zöldségek kevesebbe kerülnek, mint a boltban kapható félkész termékek.
  • EGYSZERŰ TISZTÍTÁS! Használat után egyszerűen csak öblítsük ki az edényt a konyhai öblítőben vagy a Vita-Mix® Rinse-O-Matic®-ban.
TERMÉKJELLEMZŐK
MIXER MOTOR: kb. 3 lóerős motor
ELEKTROMOS JELLEMZŐK: 220-240 VAC, 50/60 Hz, 1100-1200 Watt
MÉRETEK: 51,44 cm (magasság) x 20,3 cm (szélesség) x 22,9 cm (mélység)
CSOMAGOLÁS: egyenként
SZÁLLÍTÁS: 5,9 kg
DOBOZ: 0,04 köbméter