Vitamix The Quiet One

A kereskedelmi forgalomban kapható legcsendesebb blender (professzionális turmixgép).

A Quiet One® egy olyan nagy teljesítményű, prémium mixer, amely páratlanul halk működést, folyamatosan tökéletes minőséget és jelentősen gyorsabb kiszolgáltatást tesz lehetővé.

A kifejezetten kávézókba és exkluzív bárokba tervezett Quiet One tökéletesen (és csöndesen) illeszkedik a vendéglátói környezetbe a rendkívül halk működésének köszönhetően. A vendégeknek a legjobb minőségű frissítőket kínálhatjuk anélkül, hogy a hagyományos zajos kereskedelmi turmixgépek folyamatos zaját kellene hallgatniuk a háttérből.


A Quiet One® jellemzői és előnyei

  • A lenyűgözően halk, a legcsendesebb versenytársánál is 18 decibellel halkabb működést biztosító Quiet One a legbonyolultabb receptek (milkshake) esetén is négyszer halkabbnak tűnik (független vizsgálatok szerint). Kifejezetten arra tervezték, hogy még élvezetesebb környezetet teremthessünk a vendégek számára, s pompás frissítők széles választékát kínálhassunk nekik.
  • Az innovatív burkolat-kialakítással és a szabadalmaztatott folyadékkezelő technológiával jelentősen csökkenthető a berendezés által keltett rezgés, a levegőáramlás javul, s ezáltal drasztikus zajcsökkenés érhető el.
  • Hat programgomb és 34 optimalizált program a kezelő dolgának megkönnyítése, valamint a frissítők állandó minőségének biztosítása érdekében. Egyedi keverőprogramok a szokásos italok és gyümölcsturmixok készítéséhez.
  • A mágnesesen rögzített hátsó burkolatot könnyű tisztán tartani, mivel egyetlen részből áll. A csavarok nélküli megoldás jelentősen lecsökkenti a tisztítási időt.
  • A keverőedény egyedi kialakítása, valamint a beépített cseppmentes kiöntő megkönnyíti az italok kitöltését, s ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg, valamint a vendégek kényelmét is szolgáljuk. A tartály duplán tömített csapágyazása miatt könnyebb elmosni a berendezést, ami az aprítóegység hosszabb élettartamát eredményezi. A csúcsminőségű, kb. 3 lóerős maximális teljesítményre képes motor és a rendkívül modern keverőpengés kialakítás még a legnagyobb kihívást jelentő alapanyagok mellett is hatékony, állandó minőségű italkészítést tesz lehetővé.
  • A nagyszerűen szigetelt kezelőfelület, valamint az egyrészes áramköri kártya jobb megbízhatóságot garantál.
TERMÉKJELLEMZŐK
The Quiet One® Pultra való kivitel / Pultba való kivitel
MOTOR: kb. 3 lóerős csúcsteljesítményre képes motor
ELEKTROMOS JELLEMZŐK: 220-240 VAC, 50/60 Hz, 1300-1500 Watt
CSOMAG: Tartalmazza a Quiet One® Blending Station®Advance®-ot, az 1,4 literes, strapabíró, átlásztó Advance® tartályt a hozzá való vágóegységgel és jól záró fedővel, Nettó súly: 8,9 kg, (12,7 kg dobozzal együtt)
MÉRETEK:
Pultra való kivitel: 45.7 cm x 21.6 cm x 27.2 cm (magasság x szélesség x mélység)
Magasság tető nélkül: 62.2 cm
Pultba való kivitel: 41.9 cm x 21.6 cm x 27.2 cm (magasság x szélesség x mélység)
Magasság tető nélkül: 58.4 cm
Pult alatti mélység: 3 cm
Készült az U.S.A.-ban, legalább 70%-ban amerikai alapanyagokból. CSAK KERESKEDELMI HASZNÁLATRA.