Vitamix Rinse-o-matic

A Vita-Mix® Rinse-o-matic® berendezést úgy tervezték, hogy képes legyen elöblíteni bármely, bárokban, éttermekben, koktélbárokban és fagylaltozókban használt 2,0 literes vagy ennél kisebb keverőedényt. Pillanatok alatt kiöblíthetjük a maradékokat az edényből: helyezzük a Rinse-o-matic fölé, és egyszerűen csak nyomjuk le. A Rinse-o-matic a hidegvíz-csapra csatlakoztatva működik.

  • GYORS! Hatékonyan, 5 másodperc alatt öblíti el a koszos edényeket.
  • KÖNNYŰ ÜZEMBE HELYEZÉS! Percek alatt üzembe helyezhető. Egyszerűen csak csatlakoztassuk a vezetéket a csaptelephez. A dobozban megtalál mindent, amire szüksége lehet ehhez. Nincs szükség áramellátásra vagy drága szerszámokra.
  • GAZDASÁGOS! Alacsonyabb vízszámla – a Rinse-o-matic® üzemeltetéséhez kevesebb hideg vízre van szükség, mivel tényleg csak a szükséges vízmennyiséget használja fel. Alacsonyabb áramszámla – a Rinse-o-matic elektromos áram nélkül működik, így nem áll fenn az áramütés veszélye sem.
  • STRAPABÍRÓ! Szinte törhetetlen ABS műanyagból készült. Egyetlen mozgó alkatrész. Folyamatosan használható. Nincs szükség költséges javításokra.
  • SOKOLDALÚ! Bármely gyártó edényét képes elöblíteni (2,0 literes űrmértékig). Könnyen elhelyezhető a szabványos konyhai mosogatókba. A könnyen bontható csatlakozás révén gond nélkül az egyik mosogatóból a másikba helyezhetjük.
  • MASSZÍV! Az öblítés során a keverőedény stabilan a helyén marad. A masszív szívókorongok nem engedik a készüléknek a mosogatóban történő elmozdulását.
TERMÉKJELLEMZŐK
NYOMÁS: 25 psi / 1,72 bar víznyomás
MÉRETEK: 35,6 cm (magasság) x 17,3 cm (szélesség)
CSOMAGOLÁS: egyenként
SZÁLLÍTÁS: 2,33 font / 1,06 kg
CSOMAGOLÁS MÉRETEI: 35,6 cm (magasság) x 17,3 cm (szélesség) x 17,3 cm (mélység)
DOBOZ: 0,01 köbméter
TARTOZÉKOK: Rinse-o-matic készülék, 1 plusz tisztítófej, 2,5 láb / 76,2 cm hosszú csővezeték, Y-csatlakozó, Gyorsleoldó csatlakozó, Csaptelep csatlakozó, Felhasználói tájékoztató