Vitamix Mix’n Machine Advance

A Vita-Mix® Mix’n Machine®, azaz a vendéglátóipar vezető mixergépébe a cukorkáktól kezdve, az aprósüteményen át, egészen a nehezen bekeverhető hozzávalókig bármit beletehetünk, a végeredmény pedig keményebb vagy lágyabb állagú jégkrém vagy joghurtital lesz, azaz igen népszerű, könnyen eladható jeges finomságokat kapunk.

Az új, előre programozott Mix’n Machine® Advance forradalmasítja a jeges finomságok piacát! A sokoldalú és masszív Mix’n Machine Advance használatával nem kell magának a kezelőnek kísérleteznie. Az egy kézzel is működtethető 6 előre beállított mixer programnak, a ciklus végére való figyelmeztetésnek és az automatikus leállítási funkciónak köszönhetően ez az igásló a piac leghatékonyabb és legstrapabíróbb mixere. A vegyes finomságoktól kezdve, egészen az ínycsiklandozó szörpökig és shake-ekig bezárólag a Mix’n Machine Advance tökéletes megoldás az exkluzív fagylaltozók, koktélbárok és gyorsétkezdék számára.

  • EGYSZERŰ! Egyszerű működtetés. A Mix’n Machine Advance 6 előre beállított programmal és automatikus leállítási funkcióval rendelkezik. A ciklus végére figyelmeztető lámpa pedig jelzi, hogy mikor lehet eltávolítani a hozzávalókból származó maradványokat a gépből.
  • PROGRAMOZHATÓ! Az opcionális programozhatóság lehetővé teszi a különféle finomságok egyedi jellegének kialakítását, s a beállított minőség használati helytől független biztosítását.
  • INTELLIGENS! A fedő által aktivált, a ciklusok közti „intelligens” késleltetést biztosító indítókar lehetővé teszi, hogy egy kézzel is működtethessük a berendezést!
  • KÉZI SZABÁLYOZÓ! Az egyszerűen használható kézi szabályozóval gyorsan és könnyen megkeverhetjük az állni hagyott italokat.
  • STRAPABÍRÓ! A nagy teljesítményű motort és a rozsdamentes burkolatot kifejezetten úgy alakították ki, hogy jól bírja a fagylaltozókban, koktélbárokban és éttermekben való igénybevételt.
  • NAGY TELJESÍTMÉNYŰ! Csak a Mix’n Machine képes olyan teljesítményt és sebességet felmutatni, amellyel a legproblematikusabb hozzávalók is tökéletesen eldolgozhatók és bekeverhetők.
  • KÉNYELMES! 3 különböző keverőedénnyel rendelkezik, így egyszerre készíthetünk lágy és kemény állagú jeges finomságokat. A mosogatógépben is mosható levehető/újra felhasználható harmadik keverőedény pedig ideális arra, ha nem akarjuk, hogy az ízesítések, a színezékek és az esetleges allergének átkerüljenek az egyik adagból a másikba.
TERMÉKJELLEMZŐK
MIXER SEBESSÉGE: 500 – 3000 percenkénti fordulatszámú motor
ELEKTROMOS JELLEMZŐK: 220-240 VAC, 50/60 Hz, 150-180 Watt
MÉRETEK: 60,9 cm (magasság) x 25,4 cm (szélesség) x 20,9 cm (mélység)
CSOMAGOLÁS: egyenként
SZÁLLÍTÁSI SÚLY: 9,1 kg
DOBOZ: 0,05 köbméter