Az ECORANGE Kft a Zumex hivatalos magyarországi képviselete | +3670 366 0644

Élelmiszertechnológia

A gyümölcs- és zöldségpréselés technológiája

Egyedi gyümölcslé-facsaró rendszer

Forradalmi gyümölcslé-facsaró rendszerünk egészen új koncepciót képvisel a szálloda- és vendéglátóiparban, hiszen mi alkalmaztunk elsőként automata facsarást az ágazatban.

Az Original System garantálja a minőséget, az ízt és a higiéniát, hiszen a gyümölcsök és zöldségek héja nem érintkezik a lével. Ez megakadályozza, hogy az illóolajok és savak a lébe kerüljenek, aminek eredményeként kiváló minőségű, ízében teljes gyümölcslevet kapunk.

Zumex ASP

Az antibakteriális technológiával ellátott facsarógépek első generációja. A Zumex ASP (antibakteriális ezüst-polimer) egy ezüst-ion alapú technológia, amely meggátolja a baktériumok elszaporodását, valamint extra hatékony és hosszantartó védelmet biztosít.

AZ élet esszenciája

A gyümölcs esszenciája. Az élet esszenciája.

Az „Életesszencia” mottóval a cég új megközelítésben mutatkozik be a világ előtt; még közelibb és elkötelezettebb, még vonzóbb és meggyőzőbb arcát mutatva.

Vezetőnek lenni annyit jelent, hogy minden részletre oda kell figyelnünk, mindennap a lehető legtöbbet kell elérnünk, a lehető legjobbat kell kihoznunk magunkból.

Mert a lé a gyümölcs esszenciája. Mert a gyümölcs az élet esszenciája.

Minőségi értékrend

Elkötelezetten a kiválóság iránt. Design, technológia, funkcionalitás, erő és kiválóság a minőségben; ez a mi hitvallásunk.

Új központunk

5000 m2 az innováció szolgálatában.

2010-ben a Zumex megnyitotta új központját a spanyolországi Valencia tartományban, Moncadában, amely a több mint 5000 m2-es területén helyet biztosít a központi irodáknak és a gyártóüzemnek is.

A környezet iránti elkötelezettség alapelvünk, így azt szem előtt tartjuk a gyártási folyamatok során, valamint figyelembe vettük a cégház építésekor is, amelynek bioklimatikus falai intelligens módon szabályozzák a hőmérsékletet, amivel jelentős energia-megtakarítást tudunk elérni.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • kiszállítás
  • üzembe helyezés
  • szerviz
  • igény szerint narancs beszerzés és kiszállítás
  • telefonos ügyfélszolgálat

 

Ecorange Kft.
1031 Budapest,
Nánási út 5-7. D. fszt.

Iroda, raktár: Ecorange Kft. 1033 Budapest,
Szentendrei út 89-95. 8.épület fszt. 59.

Telefon: +36703660644, +36 1 237 0074
Fax: +36 1 237 0075
Email: info@ecorange.hu