KeepCup

 

A KeepCup céja az újrahasznosítható poharak használatának szorgalmazása. Ezt úgy visszük véghez, hogy fenntarthatónak készült termékeket kínálunk, melyek beleférnek a pozitív globális kampány fogalmába, amely azért harcol, hogy változást hozzon arról, ahogy a kényelmünkről gondolkodunk.

Egy világhírű márkát szeretnénk létrehozni és olyan szervezet lenni, ami az elsők közt volt az eldobható tárgyak leszámolásában.

A KeepCup széleskörű eladásával szeretnénk a kávéházak újrahasznosítási rátáját 40%-kal megnövelni az ’elvitelre’ világában. Ebbe a célba beletartozik az, hogy tudjuk, a kézzelfoghatóság a leghatásosabb az újrahasznosítás forradalmasításában.

További információért keressen minket!

ACME&CO

 

Kávétól a csészéig
Acme&co Jeff Kennedy agyszüleménye, aki az Új-Zélandi Specialty Coffee Association feje, Lifetime Achievement Award nyertese és az Új-Zélandi Espresso keresztapja.
Az Acme&Co-t 2011-ben alapította meg Jeff és partnere Bridget Dunn, Jeff régi vágyából táplálkozva, hogy saját csészéi legyenek.

Az ACME csapata
Jeffnek és Bridgetnek hosszú karrierjük volt Új-Zélandon a vendéglátásban és a kávé világában, hiszen ők voltak a Caffe L’affare-kávé pörkölő cég és kávézó, melyet Jeff alapított 1990ben- tulajdonosai.
Jeff és Bridget egy erős csapatot vonzottak maguk köré az Acme&Co-hoz, akik ugyanolyan mélységgel ismerik a kávét és a kávézók kultúráját.

Új-Zélandon tervezve, a világ számára
Az erős kávé-béli kapcsolatok vezetnek végül a nemzetközi eladásokhoz-a barátaink Melbourneből, a Coffee Supremetől és Londonból, a Caravan Coffee Roasterstől 2012ben jöttek a fedélzetre, így népszerűsítve a csészéket szélesebb piacokon.
Mára már a világ körül megtalálhatók az Acme csészék a legjobb kávézókban-Budapesttől New Yorkig, Sydneytől Szingapúrig.

További információért keressen minket!

A Commandante a dizájnt és a luxust ötvözi magas minőségű kézi őrlőivel, melyeket bármikor magunkkal vihetünk. Ideális kiegészítű az otthoni kézműves kávékészítés szerelmeseinek.

További információért keressen minket!

A Coffeega Korea a csepegtetős eszközök közül egy igazán különleges kialakítású szerkezet. A kávé zamata sokkal jobban érvényesül a lassú vízáthaladással. Emellett a látványos és szép design teszi tökéletessé az élményt.

További információért keressen minket!