Ausztrália legeredetibb kávézója, a Byron Bay Cookies már 25 éve az ausztrál kávéházak élén van, mint a legfőbb ebben a mezőnyben, valamint híresek az üvegben kínált süteményeikről, melyek immár kávézók és gourmet csemegeboltok ezreinek pultján megtalálhatók az ország körül.

A Byron Bay Cookie Company 1990-ben indult egy kis parasztházban, az eldugott Byron Bayben. Egy régi családi recepttel a kezükben, az eredeti alkotók, Maggi és Gary kísérletezni kezdtek süti sütéssel a helyi piacra, helyi alapanyagokból, mely az „Ubik & Piték & Alsószoknyák” nevet viselte. Az eredmény két történelmet író, ínycsiklandó sütemény lett, melyek örökre megváltoztatták a desszert ipart; a Fehér csoki darabos és makadám diós, valamint a Tripla csokis fudge, melyek mai napig a Byron Bay Cookies legkeresettebb ízei!

Csak idő kérdése volt, hogy a szerény süti gyárosoknak túl kicsit legyen a farmház sütője, így hát kénytelenek voltak egy ipari sütödében folytatni munkájukat, Byron Bayben, ahol még most is áll a Byron Bay Cookie Company néven. A legkiválóbb, helyi alapanyagokból készül, tökéletesre sütve Byron Bayben, nem csoda, hogy sütemények százezreit gyártják le hetente a Byron Bay Cookie Companyben, igyekezve lépést tartani az igényekkel!

További információért keressen minket!